"Typisk deg!" i Trollavvoen

Hva er egentlig "typisk deg", har du tenkt noe på det? Vi hører titt og ofte folk si at det er bra at vi er forskjellige. I andre sammenhenger synes vi kanskje at ”folk er rare”, og skjønner ikke helt hvorfor de handler som de gjør og sier det de sier. Hva er egentlig ditt særpreg? Hva er du ekstra god på, og hva er dine utfordringer? Hvordan reagerer du når du blir irritert? Hva kan du gjøre for å få ut ditt beste potensial, både i jobben din og hjemme hos dem du bryr deg aller mest om?!

Location

Torsdag 10.mai arrangerer Åse ”Typisk deg!” på Trollheimstunet i Helgetunmarka. Her samles vi på uformelt vis i Trollavvoen, til en kveld du sent kommer til å glemme, med et innhold vi håper du vil dra stor nytte av resten av ditt liv. (Enten du er den stille typen som helst vil være mest mulig passiv observatør, eller den nysgjerrige typen som spør og graver, her er det i alle fall mulig å gjemme seg bort om man vil!) I løpet av kvelden tar vi utgangspunkt i typetestene som dere får gjennomføre digitalt før dere kommer. Med dette som utgangspunkt kan vi skape større bevissthet rundt hva som er typisk for akkurat din personlighetstype og hva dette innebærer for deg i hverdagen din.

 

Her er det rom for alle, om du kommer alene, sammen med søstera di, gode venninner eller kanskje som par? Vi ønsker velkommen til alle som er nysgjerrig på å "få passet sitt påskrevet"!