17. mai toget!

17. mai 2020 fant vi en ny sti i Ringebu, som har blitt en favoritt hos hele Værfastgjengen. Her blir snøen tidlig borte. Stien går i variert terreng og byr både på noen teknisk krevende partier og fantastiske flytsvinger! Stien knyttes sammen med stiene som går helt ned til Ringebu og gir oss en tur på totalt ca. 5 km.

17. mai 2021 hadde vi premiere på "17-mai toget". 

17. mai 2022 inviterer vi igjen til et ekte 17. mai tog ned 17. mai stien! På sykkel såklart :D Ta med flagg og pynt deg slik du synes det passer i forhold til å kunne konsentrere deg på sykling og ikke på å være redd for å ødelegge bunaden ;)

Her er både barn og voksne velkomne, vi sykler i samlet flokk (med passe avstand) ned. Fulldempet stisykkel anbefales på denne turen. 

Vi sykler helt ned til Værfast hvor det blir afterbike med mulighet for å kjøpe både mat og drikke. Vi krysser fingrene for fint vær og uteservering :)

Pris: 50,- som inkluderer shuttle opp til start fra Værfast.
Maks antall: 50
Påmeldingsfrist 16. mai klokken 16.00. 
 

Location

Værfast setter opp shuttlebuss med første avgang fra butikken 16.00 (eller tidligere hvis mange påmeldte, tidspunkt for din shuttle blir informert om på mail når det nærmer seg 17. mai). Vi satser på å starte turen 16.30.